Een degelijke en doordachte studiekeuze maken, dat is het uiteindelijke doel van alle infomomenten, openschooldagen, infobrochures enz. We hadden u graag fysiek bij ons op school uitgenodigd maar met de huidige COVID-maatregelen is dit niet mogelijk.  Toch willen we er als school alles aan doen om u zo goed mogelijk te informeren zodat u de beste keuze kunt maken voor uw zoon of dochter.   

Infomomenten voor eerstejaars

Aangezien we van de overheid geen ouders op onze school mogen binnenlaten (noch in code geel noch in code oranje), brengen we de school naar jou en voorzien we een digitale infomoment. 

Op zaterdag 27 maart 2021 van 10u – 16u30 organiseren we een online infomoment voor eerstejaars: 
Heeft u een technisch probleem of u geraakt niet in één van deze virtuele kamers, bel dan gerust naar 0489 12 56 64.  Onze ICT-coördinator helpt u graag verder. 

Algemene info door de directie

Tijdens dit infomoment zullen er infosessies geven worden door de directie.   

  • Infosessie "Welkom in het eerste leerjaar A": sessie om 10u, 12u en 14u
  • Infosessie "Welkom in het eerste leerjaar B": sessie om 11u en 15u

Via de website http://infomoment.portusberkenboom.be heeft u toegang tot deze digitale infosessies van onze directie. 
Deze website zal pas op 27 maart om 9u actief worden.  Meer info over het gebruik van onze "digitale school" kan u terugvinden via de link rechts hiervan. 

Kennismaking met je leerkracht?

Naast de algemene info van onze directie heeft u gedurende deze infodag ook de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met onze leerkrachten. 
Via de website http://kennismaking.portusberkenboom.be kan u vrij "rondlopen" op onze "digitale school" en kennismaken met onze leerkrachten. 
Meer info over het gebruik van onze "digitale school" kan u terugvinden via de link rechts hiervan. 

Beschik je niet over de digitale middelen om online voldoende informatie te verkrijgen die nodig is om een degelijke studiekeuze te maken, dan kan u steeds telefonisch contact op te nemen via 03 760 41 00.

Bijkomende info of vragen

Heeft u na ons infomoment nog vragen, neem dan met ons contact op via het contactformulier en afhankelijk van de vraag zal iemand van de school telefonisch contact opnemen in de loop van de daarop volgende dagen.
Klik op onderstaande figuur om het contactformulier te openen.

Openschooldag zaterdag 8 mei 2021 van 10u30 – 17u

Hoe de openschooldag er precies zal uitzien, hangt af van de op dat moment geldende maatregelen.